Бели лачени обувки

Posted by admin 24.01.2021 0 Comment(s)

За поредна година белите обувки и боти за студеното време се радват на специално място в колекциите на модните подиуми в столиците на модата. В зависимост от комбинациите с вашите облекла и аксесоари крайният резултат може да бъде много различен. Визията ви с бели лачени обувки може да бъде „мека“, но и много динамична. Нека разгледаме някои по-специфични елементи в цветовите съчетания.

 

 

1. Белите лачени обувки ​​са добра алтернатива на класическия и повсеместен черен вариант. Белите обувки, боти и ботуши са глътка свеж въздух през по-студеното време на годината, когато черните опции традиционно доминират. Ето защо не случайно жените изглежда ги предпочитат.

 

Белите обувки придават допълнително докосване на непреходна елегантност, когато се комбинират с черни дрехи.  Контрастът на бяло и черно винаги е интересен.

 

2. Белите обувки съвпадат с всичко! Те са универсални и гъвкави за съчетания, така че могат да се комбинират перфектно с всичко. Независимо дали сте решили да носите изцяло бяло облекло или цветна принтирана макси рокля, предлагаме да не изключвате белите (или почти бели) обувки.

 

Дори да носите дънките си постоянно, белите боти и ботуши стоят много добре. С впечатляващо дълго палто и бели зимни обувки ще откраднете всички погледи.

 

Бялото е неутрален цвят и разбира се върви добре с всички цветове, така че, носете белите си обувки без страх с дънките си, с впечатляващо палто или с пола с графичен модел. Резултатът няма да остави никого безразличен.

 

Белите обувки в алтернативен или модерен стил добавят индивидуалност и характер към всяко облекло. Белите боти и ботуши например идеално допълват всякакъв тоалет.

 

3. Белите обувки надграждат дори най-обикновените дрехи. Ако постоянно носите дънки, ризи и пуловери, белите обувки са лесен начин да добавите специален щрих към визията си.

 

Помислете за това: по същия начин, по който носите любимите си бродирани балеринки или токчета с впечатляваща форма на тока с любимите си ежедневни дрехи,  можете да съчетаете и чифт бели лачени обувки. Резултатът е същият!

 

В крайна сметка, защо да инвестирате в почти идентичен чифт черни обувки като всяка година, когато благодарение на тенденциите, можете да си купите нещо различно, като например обувки от лак в бяло?

 

Белите обувки са чудесен избор за междинните сезони като есента и пролетта. Самото почистване на бели лачени обувки не е никак сложно. Носете ги с други земни тонове и имате перфектния стил.