Анатомични обувки

Posted by admin 12.08.2016 0 Comment(s)

Анатомичните винени обувки през есента заемат важна позиция. Те могат да са вашия спътник навсякъде – могат да ви следват на разходки, в офиса, на шопинг по магазините или на вечерните ви изяви.

Онлайн магазин MES предлага ортопедични обувки, анатомични обувки, обувки големи размери, обувки с равна подметка, обувки от естествена кожа и пр. Магазинът разполага с богат асортимент от модели, които могат да бъдат корегирани в ширината на ходилата за хора, които имат деформации, които са боледували, имат заболявания и специфични нужди, свързани с краката или са претърпяли медицински манипулации.

Комбинират се не само с рокли и поли, но и с дънки и панталони,  като при дават небрежно елегантен стил на вашия външен вид. Заложете на тях, за да създадете модерен активен външен вид! Изберете черни панталони, които ще се комбинират със сива тениска. Добавете кожено яке, за да придадете рок глем докосване на тоалета. Използвайте играта със слоеве от различни материали, известна като патера и под коженото яке носете плетено дълго яке, което да ви държи топло през наближаващите хладни месеци.

Кой казва, че анатомичните обувки не могат да се носят на всякъде? Ходете с тях н аработа, на кафе и по магаините, защото са удобни, съчетават се с всички и ще направят вашите стъпки уверени и модерни.