Актуално при мъжките спортни обувки

Posted by admin 14.06.2019 0 Comment(s)

Става все по-популярно да се използва естествена кожа за производство на спортни обувки. Едни от най-актуалните модели тази година създават дизайнерите в Италия и Великобритания. Ярки цветове и изобилие от декор - това минималното, което можем да кажем за мъжките модели.

 

Отново набира популярност спортния стил. Пример са джогинг маратонки, които вече не се ограничават за ползване само във фитнеса. От миналата година, техните колекции стават все по-разнообразни. При мъжките актуални маратонки обаче, има едно основно изискване – те, за разлика от дамските, не са готови да направят грандиозни жертви в името на модата. Дори тежките модели трябва да са удобни за носене.

 

Спортните обувки, които са устойчиви на износване, са едни от най-предпочитаните. Не е чудно, че са толкова удобни за тренировка. Дизайнерите подобриха тяхната сила и издръжливост. Постоянно има нови модели, при които е почти невъзможно да се появи повреда.

 

Ниските кецове за скейтборд са подходящи и за разходка. Както и за пичове, които обичат небрежният вид.

 

Има и спортни обувки, които са подходящи за тренировки в зала. Защитени са идеално от амортизация и са изработени от дишаща материя, така че буквално да  "летите" в летните горещини без да се изпотявате.

 

Набират популярност и модните модели спортни обувки защото позволяват да се комбинират различни стилове. Те са подходящи за всяка част от денонощието - сутрин с тях отивате на работа, а вечер - в нощния клуб. Лакираните маратонки изглеждат супер, но цената им хапе.

 

Хората, които обичат да се открояват от тълпата им пасват плетените маратонки. Те са изработени от кожа, а подметките обикновено са гумени.

 

Класически маратонки са винаги актуални. Те пасват буквално на всичко. Днес има голямо разнообразие: високи, ниски, светли, в пастелни цветове, кожа или текстил, с шнурове, затворени или за по-ленивите - велкро. Спортните модели в сиво, бежово и кафяво могат да допълнят всеки образ и ще изглеждат хармонично във всяка ситуация.