Актуални дамски сандали с платформа

Posted by admin 12.06.2019 0 Comment(s)

Този сезон модните стилисти ни предлагат изцяло нов вид модни сандали в елегантен стил. Преобладават и екстравагантни решения и именно това ще видите при всички актуални модели. Сандалите с платформа също не правят изключение от общото правило. И при тях ще откриете многоцветни райета, ярки разцветки, елегантни катарами и много други декорации и аксесоари, които ще направят всеки аутфит неотразим.

 

Не случайно решихме да напишем отделна статия за сандалите на платформа. Платформата е хитът на сезона сред дамските обувки и особено при сандалите. Ако се замислите, на пръв поглед като че ли това не са най-женствени обувки, но все пак дизайнерите работиха доста усилено, за да създадат нови модели сандали с дебели платформи, които са наистина изглеждат изключително елегантно. Тези обувки са идеална  възможност за дамите, които предпочитат неглижиран стил. Самата платформа е много удобна, но стилистите не се задоволиха само с това и я направиха още по-удобна и лесна за носене. Така че сега всички момичета я носят буквално с удоволствие.

 

Някои модели се отличават с много стилен външен вид и коркова платформа. Въпреки, че тези модели ни връщат години назад, сега всъщност те са на пика на своята популярност. Дамските крака с тях изглеждат много елегантни и стилни. Основното нещо, което трябва да присъства на такива сандали, ако искате да сте актуални, това са ярките щампи върху стъпалата и ярките връзки. Предлагат се на пазара много хубави обувки в комбинация - платформата на корк тип трактор с украса от много модни щампи и вплитания. Страхотно изглеждат и малко по-грубите сандали с високи платформи, украсени със забавни тънки ивици. Различни щампи, картини, рисунки и други подобни са използват от водещи дизайнери като финално докосване. Колкото по-интересна е украсата, толкова сандалите са по-модерни. Различните етно мотиви също са много популярни и подходящи.