7 вида мъжки обувки, удобни за офиса

Posted by admin 19.08.2019 0 Comment(s)

Когато разглеждаме различни видове мъжки обувки за офиса, можем да ги степенуваме по официалност, но това не е задължително да върши работа при избора. Различните ситуации може да изискват различно облекло, затова е добре да имате подходящ избор, за поне две или три от тях. Затова ето 7 вида мъжки обувки, които са перфектни за офиса.

 

Нека започнем с нещо не толкова официално, но достатъчно качествено и стилно за офиса – обувки кларкс. Стилната им и непринудена визия ги прави подходящи за ежедневната работна обстановка в офиса.

 

Като контраст на неглижето в офиса идват дерби обувките. Има достатъчно разновидност в тяхната категория, но това, което трябва да търсите е комфорт за крака.

 

Не бихте носили мокасини през зимата в офиса, но през лятото е отличен избор, особено когато трябва да се чувствате динамични и освободени в работната среда. Така че и тяхното време ще дойде.

 

Велурени боти от типа „Челси” – звучи доста екстравагантно за офиса? Не, напротив, отлично е за неформална работна среда, където да добавите екстра стил към облеклото.

 

Класическият оксфорд модел – това са обувки, които отдавна са определили как да изглежда облеклото на мъжкия крак, особено на официални събития, работни обеди и вечери и т.н. Да, формата ви е позната, но ако търсите нещо повече, може да се спрете на някои модерни детайли вплетени в дизайна: еднокомпонентна кожена горна част, стегната част при връзките и стабилна пета.

 

Черно броги – това е свръхелегантен избор, който няма как да направите без да сте помислили и за облеклото, следователно и за събитията в офиса, които предстоят. Това са обувки буквално за повишение.

 

Нека да завършим с нещо нестандартно. Понякога има дни, в които се налага да сте на крак и да сновете по целия град и офиса, ако работната ви среда го позволява, можете да изберете един модел маратонки, които са с една идея по-стегнати и спретнати за офиса. Известните брандове са специализирали и в тази част, така че винаги има какво повече да изберете.