6 тренди дамски обувки за зимата

Posted by admin 17.10.2019 0 Comment(s)

Когато суетата  вземе връх в търсенето на обувки за зимата, значи отдавна е нямало зима, която сама да наложи стандарта за дамски обувки, които са най-подходящи и най-удобни за суровите условия. В този смисъл, когато зимата е по-мека модният инстинкт на дамите продължава в пълна сила и създава своеобразни тенденции на пазара. Ето 6 вида дамски обувки, тренди през последните няколко зими, които на пръв поглед са леко нестандартен стил за зимния сезон.

 

Дамски обувки декорирани с лого и символи

Със сигурност нестандартен подход към зимата, която обича едноцветното, елегантното, сигурното. При положение, че дните го позволяват, висок ток, отворена обувка и стилна декорация върху плътта на обувката.

 

Мини-боти с тънък ток

Определено това е идея с финес и стил за дамския зимен гардероб. Особено върви за свободните дни в града, с дънки или рокля, за да навъртите свободно километраж в градска среда. Черното тук е задължително.

 

Класически лоуфър

Идеални за разходка в свободните дни и за работа, особено когато времето е сухо. Няма да сгрешите да използвате лоуфърите в различни ситуации, в които да задоволите модните си виждания.

 

Класически челси боти

Тук няма нищо нестандартно, освен вариацията в самия избор. Тъй като има много различни модели модифицирани според търсенето, всяка дама, която обожава този вид обувки за по-студено време, да има избор.

 

Перфектните зимни дамски маратонки

Има дни, в които не е нужно да се показва стил, а просто да се премине през дъждовния ден и мокрия асфалт. Едно от най-добрите качества на маратонките е, че идват тогава когато няма друго решение дори и през зимата.

 

Дамски каубойски боти – сериалът „Западен свят” запали в последните години една тренди тенденция за завръщането на каубойския стил в облеклото. Ботите са един символите на този стил, но дизайнерите знаят как да превърнат дамските модели в нещо стилно, удобно и правилно като избор за студените дни.