Пет трика как да изглеждате по-високи

Posted by admin 04.03.2019 0 Comment(s)

Не всяка жена има пропорции на манекенка и за по-ниските момичета понякога е истинско изпитание да се обличат така, че да къмпенсират със стила си по-скромния си ръст. Този факт, свързан с техните пропорции често не им позовява да експериментират с различни стилове. Затова ще ви разкрием няколко тайни, с които да изглеждате визуално по-високи и съответно да се чувствате по-уверени.

 

 

Изберете дамски обувки, които са изрязани дълбоко от вътрешната страна

 

Обувките, които са с много дълбоко изрязване (почти до пръстите) удължават крака и го правят по-тънък, особено когато се носят с поли, рокли или къси панталони. Ако дори намерите чифт, който отговаря на вашия естествен цвят на кожата, илюзията е още по-силна. Инвестирайте в чифт огнени балеринки или лоуфери, защото те удължават крака и са удобни за ежедневните ви изяви!

 

 

Когато носите късо, нека бъде много късо

 

Ако сте слаба и ниска, залагайте на твърде дълги или твърде къси елементи.  Избягвайте дължината до коляното и ниската талия. Мини полите, рокли и шорти показват повече от краката, което ги кара да изглеждат по-дълги. Разбира се, винаги когато носите дрехи с мини дължина, уверете се, че не са прекалено къси. Елегантността винаги трябва да бъде водеща.

 

 

Съберете косата си в кок на върха на главата

 

Ясно е, че такава прическа дава допълнителни точки, благодарение на създаването на  вертикално по-удължен силует. Същото важи и за косата с обем. Така че е време да си направите обем с кръгла четка и сешоар. Късата дължина е идеална за най-ниските жени, показвайки раменете и шията, което ви кара да изглеждате малко по-високи.

 

 

Носете дрехи в един цвят

 

Използвайки тоалет в един цвят, ще изглеждате по-високи. Това е добра и сигурна стратегия. Всъщност, монохромният чернен тоалет е най-елегантният избор. Тайната на монохромното облекло е да запази силуета чист и облеклото добре конструирано.

 

 

Избирайте панталони и поли с висока талия

 

Тези дрехи могат да направят силуета да изглежда по-удължен. Независимо дали избирате дънки, поли или къси панталонки, уверете се, че ви прилягат точно на талията или изберете такива с висока талия. Добра идея е да поставите ризата или блузата отвътре или да изберете къса блуза.