5 тренди офис костюми за стилни дами

Posted by admin 12.10.2019 0 Comment(s)

Най-доброто време в годината за вкарване на нови идеи за облеклото в офиса е в края на лятото. Ваканцията е свършила както и насладата от лятната мода и изкушения. Време е да освежите колекцията си с нови офис костюми, които ще задоволят вашия стил, ще впечатлят колегите ви и ще ви накарат да се чувствате страхотно в работна среда.

 

Идея номер едно е за монохромния костюм. Трендът през есента е за неутрален цвят, кремаво-бежово, светло кафяво. То придава изискан външен вид без много усилия. Предложението е за панталон и елек от един плат и мек пуловер в същия цвят, но с красива плетка, контрастна на панталона и елека. Високият ток тук е задължителен, а цветът на обувките също може да бъде изненадата в костюма.

 

Понеже черното не е забранено в офиса, изберете го в костюм с черен панталон до глезена, риза  с оживена декорация (райе), без да се натрапва като цвят и елегантни обувки с не много високи токчета, при тях черната линия също е добре да се запази.

 

Под номер три ни се строи интересна идеята за офис костюми на карета. Разбира се карето е в сакото и панталона, а като негов фон може да бъде долна бяла блуза и бели обувки на токчета.

 

Широките дълги панталони и официалното сако с повече копчета и повдигнати рамене, може да донесе отличния изискан вид през есента в офиса. Това е бягство от ежедневната офис рутина, за да се достигне до нови и различни офис костюми.

 

През есента има и топли дни, затова като предложение за офис костюми през този сезон може да дойде с някоя зашеметяваща wrap рокля, която може да се носи с блуза под нея или със стилно горнище, което да покрива раменете. Можете умело да я съчетаете с боти над глезените.

 

Що се отнася до офис модата, тя също се обогатява с всяка изминала година, затова е добре, дори да не следвате модата, когато преминавате в нов сезон да внесете в гардероба си, ново стилно облекло, което да стане част от вашия офис аутфит.