5 причини да изберете апрески за вашето дете

Posted by admin 03.11.2017 0 Comment(s)

Ако искате децата ви да бъдат обути в наистина удобни и надеждни обувки през зимата, изберете детски апрески. Те са най-подходящи и практични за студения период от годината. Ето защо:

 

Супер топли

Детските апрески имат дебели и топли подметки, направени от изолиращ каучук. Дори и при минусови температури, детските апрески не пропускат студ благодарение на този каучук. Така че, децата ще се чувстват добре, защото на крачетата им няма да бъде студено.

 

Влагоустойчиви

Най-голямото притеснение на родителите е детето им да не се разболее. Мокрите крачета през зимата са голям риск за това. А кое дете не обича да гази в локвите или да прави снежни човеци през зимата? Точно тогава нуждата от детски апрески е още по-голяма. Доказано е, че те не пропускат влага и държат крачетата сухи. 

 

Предпазване от неприятна миризма

акто при големите, така и при малките краката се изпотяват и остават неприятна миризма в обувките. При детските апрески това не се случва. Тяхната вътрешност има специален мембрален слой, който изпарява влагата от потта, и по този начин не се задържа неприятна миризма.

 

Изгодна цена

На българския пазар се предлагат детски апрески на изключително изгодни ниски цени, което е един практичен избор за всеки родител. Тези ботушки са по-евтини дори от гумените, които не са чак толкова комфортни, но са с по-примамлив дизайн.

 

Красив външен вид

Детските апрески са страхотни не само отвътре, но и отвън. Съвременните модели имат страхотен дизайн. Предлагат се уникални модели с най-разнообразни цветове и десени. Те не само ще пазят крачетата на децата от студа, но и ще направят визията им да изглежда още по-прекрасна.