4 Задължителни модела обувки, които всеки мъж трябва да притежава

Posted by admin 06.04.2019 0 Comment(s)

За разлика от дамите, които нямат ограничения в броя на своите дамски обувки в гардероба, при мъжете нещата не седят по точно същия начин. Напротив, обикновено, един мъж избира практичният вариант, като предпочита да има само необходимото, без да се чудят кой от всички чифтове да обуе в даден момент. В същото време, има си няколко задължителни модела мъжки обувки, които всеки един от вас, господа, трябва да притежава, ако сте решили да минавате само с основното:

 

Спортни мъжки обувки

Естествено, че за къде без тях! Ако трябва да сме честни, в повечето случаи вие, най-вероятно, ще обувате тези обувки, така че сякаш е излишно да споменаваме защо те са толкова важни и неизменни в колекцията ви от задължителни мъжки обувки.

 

Елегантни мъжки обувки

За онези дни, в които случайно и в последния момент ви канят на сватба или просто не смятате да си купувате нови обувки само за конкретен повод. Да, това е ролята на жените, само те го правят: имат си дамски обувки от определени вечери, които по всяка вероятност повече няма да обуят.

 

Планинарски или мъжки обувки за всякакви по-екстремни условия

Дори не е задължително да сте планинари или да практикувате даден екстремен спорт. Факт е обаче, че тези обувки са ви нужни. Това са онези здрави, тежки, издържливи и дори леко груби спортни мъжки обувки, които ще сложите, ако приятел има нужда от помощ в ремонта или при невероятни зимни условия, докато чистите колата и пътеката пред входа от сняг.

 

Лежерните, любими бохемски обувки

В зависимост от вашия стил, те може да са типични спортни мъжки обувки, но пък може и да са по-скоро мокасини, които нямат мода или тренд, вписващ се в даден сезон, а са просто обувките, с които се разхождате…