4 съвета как обувките да не изглеждат евтини

Posted by admin 04.10.2019 0 Comment(s)

Идва есента и независимо какви са модните тенденции, много сами купуват стилни и елегантни обувки, дори на по-висока цена. Това разбира се е с цел винаги да се чувстват добре и да носят обувки, които подхождат на цялостния им аутфит съобразен със сезона и актуалните събития.

 

Има обаче един проблем, това че ще си купите стилен чифт дамски обувки, не е гаранция, че цената ще отговаря на възприятието в другите очи. Затова подбрахме тези 4 ценни съвета, как обувките, които сте купили да не изглеждат евтино когато са на краката ви.

 

Високата платформа

Тя е проява на лош вкус, затова я избягвайте. Обувките на висок и тънък ток, имат нужда от елегантна тънка платформа, за да са почти съвършени. Дебелата и висока платформа доста усложнява външния вид, независимо от цената на обувките.

 

Обувката трябва да е по-мярка до милиметър!

Не купувайте обувки, които са ви малко по-големи, или са прекалено тесни. И в двата случая това е признак на евтин начин на мислене. Това засяга както целия ви външен вид, така и самата походка и удобството през деня могат да бъдат нарушени.

 

Внимавайте с декорацията!

Винаги е добре дамите да имат един чифт обувки, които са с повече декорация върху тях. Не винаги обаче е добре тази тенденция да се затвърждава. Колкото по-малко декоративни мотиви има една обувка, толкова по-стилна и елегантна изглежда на крака на жената. Прекалено многото финтифлюшки, метални елементи, цип и гирлянди нарушават хармоничната линия на формата. Така че подбирайте внимателно декоративната част.

 

Търсете удобството, независимо от цената!

Ако с чисто нови дамски обувки се клатушкате като грозното патенце докато вървите, няма значение колко скъпи са обувките. Когато обувките са ви удобни и са ви по-мярка, тогава всичко това си личи и по походката. Самото въздействие тогава е, че носите страхотни обувки, с много стил и усет вложен от ваша страна.