4 Нови начина да носите....

Posted by admin 24.01.2019 0 Comment(s)

4 Нови начина да носите своите любими маратонки и да сте секси

Повечето дами, навярно, ще се съгласят, че маратонките не са най-сексапилните обувки. В същото време, има жени, които просто не могат и не могат да свикнат да ходят на високи обувки. Рано или късно те трябва да привикнат към високите токчета, но все пак, за тях ще си остане навика по-често да обуват любимите кецове. Това съвсем не означава, че трябва да се примирят с факта, че ще са неугледни, мъжкарани, спортен тип. Напротив. Днес ще ви докажем точно обратното: можете да бъдете женствени и кокетни дори с маратонки. Ето ви 4 нови начина да носите своите любими кецове и да сте секси:

Маратонки с елегантно палто
Това не просто е супер секси, но и доста актуално. Тенденцията повелява да се спрете на дълго палто, не е задължително обаче да бъде вталено, може и да изберете нещо в стил оувърсайз. 

Кецове с рокля
Отдавна се загърби правилото, че рокля можем да носим само с обувки на висок ток. Всъщност, правилно съчетана тя може да е идеално допълнение към симпатични кецове: особено ако са в някой бонбонен, пастелен или просто в бял цвят. 

Спортни обувки с панталон над глезена
Хубаво е да бъде с ниска талия и комбиниран с ризка. Да, това е чудесен вариант на нърд визия в женски вариант. Добавете една интересна шапка и получавате различен, доста оригинален стил.

Гуменки и миди пола
А ако ще се връщаме назад във времето, винаги можем да се спрем на този вариант, като при избора на пола се опираме на правилото: светъл цвят, десен на точки, разкроена кройка, много, много блясък и цвят в грима.