4 Фактора, че сте попаднали на качествени обувки

Posted by admin 01.04.2019 0 Comment(s)

Пазарът за обувки днес е доста широк и голям и ментето дебне от всякъде. За съжаление, ако не следваме принципа „придържай се към определена марка“ било то детски обувки, или спортни дамски обувки, е прекалено вероятно да попаднем на долнопробен модел, колкото и да ни е харесал дизайнът на пръв поглед, например. В същото време, ако намерите тези 4 фактори налични при обувките, на които сте се спрели, е повече от вероятно, че става въпрос за качествени обувки, без значение дали познавате, или конкретната марка или производител. Ето за кои фактори говорим:

 

Вашият стандартен размер ви става, а освен това и веднага усещате комфорт при първото мерене

Обикновено, в магазина се опитват да ни примамят с трика „ами това е естествена кожа, тези дамски обувки винаги се отпускат“ и всякакви подобни, но истината е, че наистина качествените обувки са удобни и това се усеща при първото им обуване. С други думи, при качествените обувки не е нужно да чакате стотното обуване, за да достигнат те до размера и формата, която да ви е удобна.

 

Тези обувки прилягат на стила ви

Обикновено, качествените обувки не просто са красиви или модерни по последните тенденции и т.н. но и са с достатъчно естетично издържана форма, за да прилягат на визията ви в момента, без значение с какво точно сте облечени. Следователно, качествените мъжки обувки, да кажем, са и изгодни обувки, защото можем да ги носим с всичко.

 

Купувате ги веднага, без да се замисляте да „разгледате още“

Това е нещо като инстинкт за крака – вие можете да се подлъжете от дизайна на конкретни обувки,  но ходилото няма как да го излъжете дали му е удобно, или не, нали?

 

Те имат гаранция, оригинална опаковка и ви се обяснява как точно да се грижите за тези обувки

Във всички останали случаи, става въпрос за обувки с неясен произход, за който персоналът дори не е предупреден.