4 чифта обувки, които задължително трябва да имаме

Posted by admin 04.05.2019 0 Comment(s)

Лятото е на прага ни и е време да презаредим батериите с положително настроение, нови приятели и… нов гардероб.  Ако вече сте готови с дрехите, то тогава е време да видите и кои обувки е препоръчително да имате в гардероба си.

 

Еспадрили

Те са микс от пантофки, балеринки и гуменки. Харесваме ги, защото са леки, удобни и подходящи за всякакъв вид дейност, а и много елегантни, което може да внесе и изисканост в ежедневието ни.

 

Сандали на платформи

Ако искате да сте елегантни и свободни, то вземете си сандали на платформа. Тези сандали дават не само височина, но и комфорт.  Освен това те се съчетават чудесно с по-спортни, но изискани дрехи.

 

Кецовете

Та за къде сме без тях? Отговорът е прост и ясен – за никъде. Кецовете са всичко, от което се нуждаете в почивните дни. Те са леки, удобни, подвижни и ви позволяват да правите дъги разходки, да практикувате различни спортове, без да усещате тежест в краката си. Ако не сте си избрали някои, то сега е времето. Как ще ходите на разходки, походи в планината или еко туризъм без кецове?

 

За завършек: Един чифт високи токчета

Вярно е, че по някога те са неудобни, но има събития, които просто си изискват да сте обути с високи токчета и нищо друго. Не е задължително да бъдат сандали. Класическите пролетни обувки на висок ток могат също да са приемливи, ако ви е удобно да ги носите без чорапи. Задължително е обаче да имате и някой чифт сандали на високи токчета, тъй като те са си класика и не трябва да се лишавате от нея.