Гуменки на платформа

Posted by smelio 22.11.2022 0 Comment(s)

Гуменките на платформа не са демоде. Всъщност те са по-популярни от всякога. Маратонките и гуменки на платформа са чудесен начин да добавите допълнителна височина, ръб и отношение към всяко облекло. Те са универсални и се предлагат в много различни стилове, от кецове и ботуши до сандали и обувки на ток. Разликата обаче е, че ако гуменките са спортни обувки, то гуменките на платформа са спортни модни обувки.

 

Независимо дали искате да издигнете една вече страхотна обувка или да повишите стила си, гуменките на платформа са идеалният начин да го направите. Така че не забравяйте да се поглезите с чифт платформи през този празничен сезон и започнете новата година изглеждайки по най-добрия начин. Този вид обувки са подходящи за момчета и момичета в тийн възраст и за пораснали тийнейджъри.

 

Малко по-голям ръст е много полезно за гуменките, според мнението на експертите. Платформата ви дава тласък – както чрез повдигане, така и чрез отношение, като модно изявление.

 

Излезли ли са от мода гуменките на платформа?

 

Обувките с платформа влизат и излизат от мода от 90-те години на миналия век и след последните няколко години изглежда, че тенденцията е тук завинаги, като всяка голяма марка се хваща и създава версии на платформа на най-популярните си обувки – маратонки, гуменки, боти, сандали и т.н.

 

Платформите са толкова гъвкави и лесни за носене, като стиловете варират от кецове и ботуши до сандали и обувки на ток. В момента има голям избор на пазара както на по-стари модели, така и на най-актуалните обувки на платформа на пазара.

 

 

Платформите са страхотни, за да добавите малко предимство към външния ви вид, да повдигнете вече страхотна обувка или за нас, ниските хора, да ни дадете така необходимата височина. Така че, дали ще изберете гуменки на платформа, за да подчертаете спортно-елегантния си стил, или за да повишите височината си, изборът е ваш.