Изчисти
Цена
По марка
Номер
Каталог

Ликвидация на мъжки обувки естествена кожа

Ликвидация на мъжки обувки естествена кожа

Приканваме Ви да се срещнете с новото лице на модата в горещата дестинация Mes.bg. В нашия магазин ще намерите много шедьоври от естествена кожа. Трябва само малко да потърсите и веднага ще откриете впечатляващи модели, с онлайн филтъра, визуализациите и блога, които са на Ваше разположение, за да се забавлявате и да Ви е приятно, докато пазарувате. В тази колекция ще откриете обувки на намаление до 70%. Избягайте от скуката и грабнете Вашия чифт обувки – мъжки обувки без връзки, мъжки анатомични спортни обувки, български мъжки анатомични боти и пр.

Прочети повече

ВИДОВЕ. Актуализирането и обновяването на всеки мъж с перфектни, икономически изгодни покупки е, за да се почувства уникален и специален, защото всеки човек го заслужава. Мъжките обувки в тази секция са изключително качествени и с класически дизайн.

МОДА И СТИЛ. Започвайте винаги деня си със стилна визия от сутринта, за да се чувствате в добро настроение и уверен по време на работа, разходка в кафе пауза или бизнес обяд, за забавление през нощта, по време на вечеря или парти. Заложете на нашите модели мъжки обувки естествена кожа за по-младежки или по-моден стил. 

Модели. Моделите в тази категория хармонично допълват всеки елегантен аутфит и се съчетават идеално с други аксесоари, произведени от също толкова качествени и есествени материали. Независимо дали стила Ви е по-класически, по-небрежен или не се чувствате толкова удобно с костюм и вратовръзка и предпочитате златната среда - винаги избирайте обувките си със страст за нови и специални моменти.

Цветове. Нашите модели се характеризират с универсалност и поливалентност. Те подхождат на елегантни и стилни костюми и са за градски момчета, които знаят как да изглеждат добре. Моделите са в приглушени, земни тонове като камел, каки, горчица, маслено зелено, бежово, сиво, кафяво, черно и пр.

МАРКИ. Ние работим само с най-добрите български и европейски брандове. В секцията българското участие е на фирми като BULLDOZER и KM SHOES.

Обозначения за произход. Всеки чифт обувки в нашия магазин има графичен символ върху кутията, доказващ неговите произход и първокласно качество.

Търсене по марки. С този цифров инструмент с няколко клика откривате търсените модели на любимите си брандове.

Гаранция. Гаранцията на нашите продукти е един месец, като само на германските е два. Тъй като Вие пазарувате онлайн, в 14 дневен срок имате право да върнете стоката и да си получите парите обратно, без да обяснявате причината, поради която връщате стоката.

Технологии. Ако до сега сте ползвали обувки от съмнителни магазини и производители с недоказани качества, решението е да изхвърлите всикчи стари обувки, като така ще се отървете от миризмата, пропита от отровата на тези обувки. Миризливите обувки или крака се възприемат от обществото като нещо изключително отблъскващо и внушаващо недоверие. Следователно, в наши дни става все по-важно да се гарантира, че вашите обувки или краката са чисти. В нашия магазин това се гарантира и е основен фокус на производителите на мъжки обувки.

НОМЕРА. Номерата, които имаме в наличност са упоменати в продуктовите описания на обувките. 

МАТЕРИАЛИ. Социумът възприема хората с миришещи крака и обувки като репелентни при всеки социална повод. Отделно от излагането на човек в неудобно положение, те също отразяват неговата / нейната лоша хигиена и оформят неправилен социален коефициент. Изцяло стествените, дишащи материали на нашите мъжки обувки не позволява лоша миризма, а за да сте напълно спокойни и да се чувствате уютно в тях прозводителите са добавили анатомична стелка, мемори пяна и парфюмирани елементи.

ЦЕНИ. Ние, от магазин Mes.bg, Ви гарантираме, че при всички наши стоки е постигната уникална синергия от качество и цена! Всички модели в тази секция са на супер промоционални цени до -70 %

Филтриране по цени. Този цифров инструмент позволява на нашите клиенти да сравнят моделите по цена и да направят информирано решение. По-ниските цени не бива да се свързват с по-лошо качество на обувките, а с това, че те са на отминала колекция.

Наличности. Ние се стремим да предлагаме винаги само налични на склад или в магазина продукти, за разлика от много онлайн магазини, които са склоннни да заблуждават своите клиенти.

Защо цените на онлайн моделите са по-ниски. Голямото разнообразие и голямото количество на продуктови стоки в интернет мрежата носи по-ниските цени извън нея. Нали знаете, голямото количество води до ниски цени.

Покажи:
Подредба:
Изчерпано
Мъжки обувки без връзки ЛД 309 бежови Изчерпано
Мъжки спортно – елегантни обувки от естествена гладка кожа, умело съчетана с естествена кожа – перфо..
69,00лв. 59,00лв.
Изчерпано
Мъжки обувки естествена кожа ШП 801беж Изчерпано
Мъжки обувки изработени изцяло от естествена кожа. ..
69,00лв. 29,00лв.
Мъжки боти за ежедневието на утвърден български производител от висококачествен естествен набук и ес..
119,00лв. 69,00лв.
Изчерпано
Анатомични мъжки боти от естествен набук КО 1044 черен Изчерпано
Мъжки спортно-елегантни боти от висококачествен естествен набук с „трит” ефект и топъл поларен хаста..
99,00лв. 69,00лв.
Изчерпано
Анатомични мъжки боти от естествена кожа МИ 960 син Изчерпано
Мъжки спортни боти от висококачествена естествена кожа и мек поларен хастар. Ходилото с височина 2см..
79,00лв. 69,90лв.
Изчерпано
Български мъжки анатомични боти МЙ 93164 черна кожа Изчерпано
Мъжки боти за ежедневието на утвърден български производител от висококачествена естествена кожа. Хо..
119,00лв. 78,00лв.
Изчерпано
Елегантни мъжки обувки ФН 153 кафе Изчерпано
Мъжки елегантни обувки изцяло от естествена кожа и естествен хастар. Ходилото с височина на тока 3см..
69,00лв. 59,00лв.
Изчерпано
Елегантни мъжки обувки ФН 153 черно Изчерпано
Мъжки елегантни обувки изцяло от естествена кожа и естествен хастар. Ходилото с височина на тока 3см..
69,00лв. 59,00лв.
Изчерпано
Мъжки анатомични спортни обувки с връзки МЙ 83150 бежови Изчерпано
Мъжки спортни обувки на доказа български производител изцяло от естествени материали: Лицева част: ..
89,00лв. 69,90лв.
Изчерпано
Мъжки боти БР 27131Ч Изчерпано
Мъжки боти с връзки, изработени от естествен набук и топъл хастар. ..
74,00лв. 49,00лв.
Изчерпано
Мъжки елегантни обувки с връзки ЛД 600 черно Изчерпано
Мъжки елегантно – спортни обувки от естествена „кроко” кожа и естествен хастар. Ходилото с височина ..
73,00лв. 36,50лв.
Изчерпано
Мъжки обувки без връзки КО 3460 кафе Изчерпано
Мъжки обувки изработени изцяло от естествена кожа. ..
79,00лв. 39,00лв.